Web Analytics Made Easy - Statcounter

رها سازی غیراصولی زباله ها در مکان های گردشگری کوهرنگ از جمله منطقه تفریحی غار یخی یکی از مشکلات مهم در کوهرنگ بخصوص مناطق توریستی این شهراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، قصه تکرای و بعضا همیشگی رهاسازی زباله ها و وضعیت بغرنج منطقه گردشگری غار یخی باعث شده که این موضوع به یک معضل برای مسافران و گردشگران تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کوهرنگ به پایتخت بختیاری معروف است و نبود زیرساخت های متعدد و بعضا آینده نگری نکردن در این شهر باعث شده که هر روز وضعیت زباله مردم و ساکنان را دچار مشکلات عدیده ای می کند.

شهرستان کوهرنگ به دلیل داشتن جاذبه های بکر و طبیعت زیبا و آب و هوای خنک و گورا از شهرهای مهم در رونق توسعه گردشگری در جنوب فلات ایران بوده که این مهم می تواند توسعه گردشگری این شهر را رقم بزند اما نبود زیرساخت ها و بعضا شعارهای عملی نشده مسئولان در این بخش باعث شده که هر روز بر کمبود زیرساخت های این شهر افزوده شده و به یک معظل بزرگ تبدیل شود.

حجم عظیم زباله آنقدر زیاد است که عده ای از گردشگران با دیدن این وضعیت عطای دیدن را به لقای آن می بخشند، زباله حتی چشمه های اطراف این منطقه نفوذ کرده و باعث نشست شیرابه این زباله ها به آب آشامیدنی شود.

رهاسازی زباله ها و پسماند ها امروزه در کوهرنگ و بعضا روستاهای اقماری و گردشگری آن که از اکوسیستم شکننده تری نسبت به دیگر مناطق این استان برخوردار است از مهمترین خطرات زیست محیطی به شمار می روند و خسارات جبران ناپذیری به پیکره طبیعت وارد می سازد.

سال هاست که معضل زباله در شهرستان کوهرنگ و بیشتر در مناطق توریستی به یک معادله چند مجهولی تبدیل شده که حل شدن آن زمان طولانی را سپری کرده است.

کوهرنگ که امروز در بین طبیعت دوستان به نام پایتخت بختیاری با داشتن رودخانه های خروشان، جنگل های بلوط و طبیعت زیبا معرفی شده، شهروندان بیشتر این مناطق در دفن زباله ها و پسمانده های خانگی خود گیر افتاده است.

امروز به هر نقطه از مناطق تفریحی و توریستی شهرستان کوهرنگ، اعم از غار یخی، چشمه کوهرنگ، آبشار تونل اول و مناطق توریستی پا می گذاریم به غیر از زباله چیز دیگری را مشاهده نخواهی کرد.

انباشته شدن انواع زباله در این محله ها خصوصا در فصل گرم تابستان و جمع شدن انواع حیوانات و حشرات و پخش شدن بوی آزاردهنده و تعفن آنها به اضافه آتش زدن قسمتی از این زباله ها در این محل ها، باعث شده تا علاوه بر سلامتی مردم منطقه، برخی مالکان اراضی کشاورزی و باغداران روستاهای بنسنجان و مهریان از معضل دامن گیرزباله ها گلایه داشته باشند.

هرچند که زیبایی شهری لازمه پاکیزگی و تمیز نگه داشتن معابر شهری از مهمترین موضوعات شهرپایدار است، باید دانست که شهروندان و مسافران پایتخت بختیاری امروزه از وجود این همه زباله و بوی تعفن آن رنج های زیادی خواهند برد.









انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه