Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اقبال عباسی ۱۲ مهرماه در ستاد مدیریت بحران در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۷ ریشتری در شهر چلگرد، اظهار کرد: خوشبختانه به‌علت اینکه عمق زمین لرزه بالا بود، شاهد تلفات جانی و خسارات چشمگیر نبودیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مسئولان استانی و نیرو‌های امدادی از صبح امروز در منطقه زلزله‌زده حضور دارند، وضعیت روستا‌ها با بالگرد به‌صورت هوایی مورد بررسی قرار گرفت و همچنین در تعدادی از روستا‌ها نیز برای بررسی خسارات حضور پیدا کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در زلزله شهرستان کوهرنگ حدود ۳۰ نفر زخمی شدند، بیان کرد: وضعیت دو تن از مصدومان وخیم بود که بالگرد به مراکز درمانی اعزام شدند، تعدادی از مصدومان به‌صورت سرپایی مداوا شدند.

عباسی با اشاره به اینکه برآورد خسارات وارده به منازل مسکونی، راه‌ها، ابنیه‌های تاریخی، تاسیسات شرکت‌های خدمات‌رسان از صبح فردا آغاز شود، خاطرنشان کرد: همچنین برای بازسازی و تعمیر این تاسیسات نباید منتظر اختصاص اعتبار بمانیم، بلکه باید این کار به‌سرعت آغاز شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه برآورد خسارت وارده به منازل زلزله‌زدگان در روستا‌ها و مناطق عشایری به‌صورت دقیق برآورد شود، گفت: تا زمان جبران کامل خسارت مسئولان در کنار مردم هستند، برای جبران خسارت تسهیلات بلاعوض، تسهیلات بانکی، عمرانی و تمدید تسهیلات بانکی در نظر گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه زلزله صبح امروز ویرانگری شدید نداشته است، عنوان کرد:، اما تمامی نیرو‌های امدادی در مناطق زلزله‌زده شهرستان کوهرنگ حضور پیدا کردند و هم‌چنان نیز در منطقه حضور خواهند داشت.

ظرف ۷۲ ساعت خسارات وارده به مناطق زلزله‌زده برآورد می‌شود

در ادامه جلسه ریاحی- مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به منازل مسکونی در ۲۲۳ روستا در شهرستان کوهرنگ خسارت وارد شده است، اظهار کرد: جمعیت روستایی این شهرستان ۱۰ هزار و ۷۰۰ خانوار است و ۷۶۱ واحد مسکونی در این روستا‌ها وجود دارد.

وی افزود: در سنوات گذشته حدود ۴۵ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در شهرستان کوهرنگ مقاوم‌سازی شده استو واحد‌های غیرمقاوم در این زلزله دچار خسارت شدند.

ریاحی با تاکید بر اینکه خسارات وارده به منازل روستایی و شهری در شهرستان کوهرنگ باید نهایتا ظرف ۷۲ ساعت آینده برآورد شود، عنوان کرد: برای پرداخت خسارت به زلزله‌زدگان باید میزان خسارت‌ها دقیق برآورد شود، بخشداران و دهیاران اطلاعات دقیق را در اختیار تیم‌های ارزیاب قرار دهند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه صفر علی سلاجقه فرشاد مهدی پور حسن یزدانی امیرحسین زارع مناطق زلزله زده استاندار چهارمحال و بختیاری کوهرنگ اعمال ماه صفر علی سلاجقه فرشاد مهدی پور حسن یزدانی امیرحسین زارع شهرستان کوهرنگ زلزله زده روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگی‌های چند روز اخیر و قبل از آن در خراسان جنوبی بی سابقه بود به همین واسطه امدادرسانی‌ها اولیه در حد توان انجام شده است.

او با بیان این که شهرستان‌های زیرکوه، خوسف، نهبندان و طبس در این بارندگی‌ها بیشترین خسارت را متحمل شدند افزود: بخشی از خسارت‌ها به این موضوع برمی‌گردد که امکانات و تجهیزات استان متناسب با این گونه سیل‌های قوی نیست و به همین واسطه نیاز است ابنیه‌ فنی استان متناسب با این گونه سیلاب‌ها طراحی شود.

آخوندی وقوع این نوع بارندگی‌ها را نتیجه تغییر اقلیم دانست و اظهار کرد: در سیل اخیر نیز خسارت‌هایی به راه ها، بخش کشاورزی و قنات‌ها در استان وارد شد که تیم‌های ارزیاب از امروز برای بررسی میزان خسارت‌ها به شهرستان‌های سیل زده خراسان جنوبی سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید

بارش باران و وقوع سیل در خراسان جنوبی + تصاویر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در زمینه گلایه مردم مناطق سیل زده در مورد کمبود امکانات و تجهیزات نیز تصریح کرد: قبل از وقوع سیل هشدار‌های لازم به متولیان امر که شهردار و فرماندار در هر نقطه‌ای از استان است داده شده است و ۳۸ دستگاه عضو مدیریت بحران باید در مواقع اضطراری و لزوم پای کار باشند.

او بیان کرد: تأمین امکانات و تجهیزات نیز باید متناسب با تعییرات اقلیمی رخ داده در هر نقطه‌ای برای مقابله با بحران و سیل باشد.

آخوندی گفت: در شهرستان خوسف که بیشترین خسارت‌ها را در سیل اخیر متحمل شد ۷۰۰ کیلومتر از راه‌ها و ایل راه‌های عشایری، ۶۶ واحد مسکونی، ۵۰۰ رأس دام و ۱۷ رشته قنات خسارت دید.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • آخرین وضعیت خسارت سیلاب در شهرستان دهلران