Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - با سرد شدن هوا و سرمای شدید و زیر صفر در استان چهارمحال و بختیاری، ماندن زلزله‌زدگان در چادرهای اسکان اضطراری و طولانی شدن فرایند ساماندهی به وضعیت زلزله‌زدگان امری نامعقول است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، در هفدهم مهرماه امسال زلزله‌ای به بزرگی 5.7 ریشتری در کوهرنگ استان رخ داد که به گفته مسئولان بیش از 600 میلیارد تومان خسارت در بخش‌های مختلف معیشتی، کشاورزی، زیربنایی، مسکونی و معیشتی وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زلزله خسارات عمده به بناها و ساختمان‌های مسکونی وارد شد و بسیاری از مردم مجبور به اسکان اضطراری در چادر شدند و تعدادی نیز به علت عدم استحکام بنا و احتمال خطر در پس‌لرزه‌ها در خانه‌های استیجاری اسکان موقت داده شدند.

اما در استان چهارمحال و بختیاری سرمای هوا از اواخر تابستان آغاز و به مرور در پاییز رو به سردی سوزناک کوهستانی می‌رود و اکنون با گذشت مهرماه و ورود به آبان ماه سرمای هوا شدیدتر شده است، تا جایی سرما در این استان شدید شده است که در ساعاتی حتی درجه هوا به کمتر از صفر هم می‌رسد، در این میان شهرستان کوهرنگ که در دمای پایین در استان و کشور زبانزد است سرمای بیشتری را تجربه می‌کند.

مردم شهرستان کوهرنگ در شرایط عادی نیز با مشکل تامین وسایل گرمایشی روبرو هستند با این اوصاف ماندن زلزله‌زدگان در چادرهای اسکان اضطراری و طولانی شدن فرایند ساماندهی به وضعیت زلزله‌زدگان امری نامعقول است که باید در اولویت دستورالعمل‌های دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

اسکان موقت در دست پیگیری است / 200 خانوار در چادرها اسکان داده شدند

مرتضی زمانپور، فرماندار شهرستان کوهرنگ در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: اسکان موقت زلزله‌زدگان شهرستان در دست پیگیری است و مسئولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز پیگیر اعتبارات هستند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که آمادگی لازم برای احداث مسکن خود را دارند با تخصیص اعتبار می‌توانند اقدام به ساخت کنند، افزود: زلزله‌زدگانی که امکان اسکان موقت را دارند در خانه‌های عشایری روستاها که ساکنان آن‌ها قابل‌ استفاده است اسکان داده می‌شوند و با پرداخت هزینه اجاره آن‌ها می‌توان مشکل اسکان موقت را حل کرد.

فرماندار شهرستان کوهرنگ بیان داشت: مصوبه اعتبارات مورد نیاز برای اسکان موقت زلزله‌زدگان به هیأت دولت ارسال شده و مقرر شد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هزینه مسکن  استیجاری را از اعتبارات این بنیاد پرداخت کرده و با تخصیص اعتبارات مربوط به احداث مسکن زلزله‌زدگان این اعتبار جایگزین شود.

100 گروه جهادی برای بازسازی منطقه زلزله‌زده کوهرنگ اعلام آمادگی کردندامام جمعه شهرکرد: مشکل چادرنشینی زلزله‌زدگان "کوهرنگ" با توجه به سرمای هوا زودتر رفع شودآمادگی سپاه و بسیج برای ساخت منازل زلزله‌زدگان کوهرنگ با همکاری دولت

زمانپور با اشاره به شرایط آب و هوایی زمستان در شهرستان کوهرنگ عنوان داشت: در حال حاضر 200 خانوار در چادر اسکان اضطراری دارند و بیشتر آنان در بازفت هستند که نسبتا هوای مساعدتری دارد.

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان کوهرنگ اسکان اضطراری زلزله زدگان اسکان موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است

حسنعلی پیری مدیر توزیع برق شهرستان خدابنده گفت: شهرستان خدابنده با بیش از پنج هزار کیلومترمربع مساحت، حدود ۱۷۰ هزار نفر جمعیت و ۲۴۰ روستا یکی از بزرگترین شهرستان‌های شمالغرب کشور است و بیش از ۶۹ هزار مشترک برق در تعرفه‌های مختلف دارد.

پیری افزود: حدود ۶۰ درصد از انرژی توزیع شده در این شهرستان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود.

وی اضافه کرد: توزیع برق خدابنده حدود ۵۹ هزار مشترک خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی دارد که با سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه توزیع برق با ظرفیت ۲۰۷ مگاولت آمپر پست های برق منصوبه، به مردم این منطقه خدمت رسانی می‌کند.

این مسوول در ادامه با اشاره به تبدیل یک هزار و ۳۵۰ کیلومتر از شبکه های فشار ضعیف این شهرستان از سیم مسی به کابل خودنگهدار، افزود: با اجرای این طرح و کاهش چشمگیر سرقت از شبکه‌های توزیع، میزان خاموشی ناشی از حوادث نیز بسیار کاهش می‌یابد.

وی افزایش ایمنی و پیشگیری از سرقت انرژی را از دیگر مزایای تبدیل سیم های برق مسی به کابل خود نگهدار بیان کرد و اظهار داشت: این طرح به منظور پیشگیری از فرسودگی شبکه و کاهش تلفات انتقال و توزیع انرژی اجرا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ